بازی فیلم سینمایی
کوچه کابوس (به انگلیسی: Nightmare Alley) یک فیلم نوآر آمریکایی محصول سال ۱۹۴۷ میلادی با بازی تایرون پاور، جون بلوندل، کالین گری و هلن واکر. فیلم بازمیگردد به سال ۲۰۶۷ میلادی که افراد جوان با فناوری واقعیت مجازی، سعی میکنند که جسد خواری را امتحان کنند و پس از بد شدن حالشان سریعاً متوقفش میکنند. قیف آبی که قبل از باز شدن دروازه ستارهای ظاهر میشود، با تخلیه یک توپ هوایی به داخل مخزن آب فیلمبرداری شد. «ژوزف» تصویر هولناکی از چهرهٔ یک اسکلت متحرک را برای دختران شرح میدهد و در این اثنا، سایه یک شخص مرموز بر دیوار ظاهر میشود. تفاوتهایی در دیالوگهای بازنویسیشده و یادداشتهای مربوط به شرح صحنهها (اما با یک قلم ثابت) دیده میشود. در روستای آنها خرافات زیادی پیرامون جادو و جمبل و نفرین وجود دارد و مادر آراز نیز در این زمینهها مهارت دارد. «نوسفراتو» که بازسازی یک فیلم خونآشامی کلاسیک به همین نام محصول سال ۱۹۲۲ است، پیرنگ مشابهی هم دارد و داستانش روی یک زن جوان (لیلی-رز دپ) و خونآشامی (بیل اسکاشگورد) - که دیوانه اوست - متمرکز است. این صفحه آخرینبار در ۲۸ فوریهٔ ۲۰۲۴ ساعت ۱۴:۰۹ ویرایش شده است.
این صفحه آخرینبار در ۲۶ ژانویهٔ ۲۰۲۴ ساعت ۱۲:۲۲ ویرایش شده است. این صفحه آخرینبار در ۶ مهٔ ۲۰۲۳ ساعت ۰۱:۳۶ ویرایش شده است. خطای یادکرد: برچسپ که با نام «RuffaloIM3» درون تعریف شده، در متن قبل از آن استفاده نشده است. در دهههای ۱۹۷۰ و ۱۹۸۰، شرکتهای غذایی ایالات متحده گوشت را به عنوان اسباب بازیهایی که کودکان دوست دارند بخورند، مبدل میکنند و از شخصیتهایی مانند رونالد مک دونالد برای جذب آنها استفاده میکنند. مود پولیکوف، رقاص معتاد به رقص شهوانی، نشان میدهد که او کار خود را رها کرده زیرا شیر و لبنیات به روش جنسی استفاده میشد. لازم است ذکر شود برخی کاندیداها در اعتراض به انگاشتن سهلانگاری داوران در اعلام نامزدها، از کاندید شدن خود استعفا دادند. اجاره نشینها با وجود آنکه بیش از ۳۶ سال از ساختش میگذرد اما باز هم فیلم سرپا و سرزندهای است و تماشای آن و سرخوش شدن با لحظاتش برای بار چندم میارزد. با مشخص شدن زمان اکران فیلم تگزاس ۳ و البته طولانی شدن روند پیشفروش آن به دلیل عزای عمومی، حالا این رکورد در اختیار تگزاس ۳ است؛ یعنی با پیشفروش بیش از ۶۸ هزار بلیت (حدود ۲ میلیارد و هفتصد میلیون تومان) رکورد بیشترین استقبالِ قبل از اکران را از آن خود کرد.
در این دوره از جشنواره ۴۴ فیلم به عنوان چشمانداز سینمای ایران (سال ۹۶) که ۳۳ فیلم آن در بخش سودای سیمرغ و ۱۱ فیلم دیگر در بخش غیر رقابتی، ۱۱ فیلم در بخش سینما حقیقت (مسابقه آثار مستند بلند) و ۲۳ فیلم در بخش فیلم کوتاه حضور داشتند. نتنوشت. دریافتشده در ۲۳ خرداد ۱۴۰۲. عنوان بعدی در فهرست فیلمهای ترسناک برتر فیلم سینمایی اره است که اولین قسمت از سری فیلمهای Saw محسوب میشود. در سال ۱۹۷۸، قسمت دو قسمتی «گرد و غبار مرگبار» از مجموعه تلویزیونی مرد عنکبوتی شگفتانگیز دوباره ویرایش شد و در خارج از ایالات متحده به عنوان یک فیلم داستانی، مرد عنکبوتی ضربه میزند، منتشر شد. در ساخت انیمیشن نیز مهمترین نقش بر عهده تهیهکننده است، برخلاف فیلمسازی سینمایی که در آن وظیفهٔ مهم تشکیل فرم و ساختار فیلم اساساً متکی به دانش و خلاقیت و نظر کارگردان است. این فیلم نقدهای عمدتاً مثبتی دریافت کرد، بیش از ۳۱۳ میلیون دلار در سراسر جهان فروش داشت و توانست چهار جایزه اسکار بهترین فیلم، بهترین کارگردانی (هاوارد)، بهترین فیلمنامه اقتباسی و بهترین بازیگر نقش مکمل زن (کانلی) را کسب کند.
در این فیلم بازیگرانی همچون سانی دئول، پوجا بات، کولبوشان کارباندا، سعید جعفری ایفای نقش کردهاند. بایگانیشده از اصلی در ۱۰ ژوئیه ۲۰۱۴. ایسنا. دریافتشده در ۵ فوریه ۲۰۱۴. سیمرغ بلورین، لوح تقدیر و جایزه نقدی بهترین دستاورد فنی و هنری در بخش مستند سینما حقیقت به سید وحید حسینی برای فیلم مستند «بزم رزم» تقدیم گردید. سیمرغ بلورین بهترین فیلم از نگاه تماشاگران به سید محمود رضوی برای فیلم ماجرای نیمروز تعلق گرفت و فیلمهای خوب بد جلف دوم شد و دیپلم افتخار را دریافت کرد و فیلم آباجان به انتخاب تماشاگران سوم شد و جایزه خود را دریافت کرد. هنگام پخش مستقیم مراسم پایانی سیودومین جشنواره بینالمللی فیلم فجر از شبکه نمایش، هنگامیکه محسن دارسنج، جایزه دیپلم افتخار بهترین چهرهپردازی را برای فیلم «همه چیز برای فروش» دریافت کرد، آن را به فیلم «آشغالهای دوستداشتنی» ساخته محسن امیریوسفی تقدیم کرد که امسال بنا بر آنچه که ازسوی دبیر جشنواره «ملاحظات» عنوان شد، از این جشنواره کنار گذاشته شد. ↑ «پیام ویژه دکتر حسن روحانی رئیسجمهور به مناسبت آغاز سیودومین دوره جشنواره فیلم فجر». ۲۰ شهریور ۱۳۹۵ با انتشار فراخوان کار سی و پنجمین دوره فیلم فجر آغاز شد. سی و پنجمین دوره جشنواره فیلم فجر، از ۱۲ تا ۲۲ بهمن ۱۳۹۵ در تهران برگزار شد.